Защо DubaiTravel.bg

 

Защото Ви предлагаме:

 • Ниски Цени – Вие Спестявате Пари
 • Лесно и Бързо 
 • Резервирате сега и плащате по-късно
 • Безплатно анулиране  при специални условия
 • Доказан Опит 
 • Единственият специализиран туристически портал за Дубай и ОАЕ в България
 • Неограничен избор от хотели и услуги

 

Eдинствената агенция в България наградена с официален сертификат на програмата „Дубай Експерт“.

Връчен от Правителството на Дубай и Отдела по Туризъм и Търговски Маркетинг

Dubai Expert Certificate

 

Как да направите резервация?

 • Изберете желаният от Вас хотел и вид стая
 • Попълнете и изпратете  формуляра за резервация
 • Може да изпратите няколко запитвания
 • Ние ще потърсим най-изгодните предложения за Вас и ще отговорим до 24 часа  след получаване на Вашето запитване

 

Често задавани въпроси:

Какво представлява DubaiTravel.bg? 

DubaiTravel.bg е единственият специализиран туристически портал за Дубай и ОАЕ в България

Чия собственост е DubaiTravel.bg? Притежава ли лиценз за туристическа дейност, както и задължителната застраховка “ Отговорност на туроператора“ ?

DubaiTravel.bg e собственост на Къмършъл Стандарт ООД с лиценз за туристическа дейност РК 01 6939 и застрахователна полица номер 13160143540000005 в ЗАД Алианц България

Мога ли лично да посетя офиса на DubaiTravel.bg, ако имам нужда от допълнителна информация за моето пътуване?

Да! За нас ще удоволствие да Ви посрещнем лично в нашия офис, който се намира на адрес: Вижте картата тук

Защо DubaiTravel.bg  не публикува цени на хотели, както правят други?

Дубай е една от най-желаните дестинации в света. През 2013 хотелите в Дубай са посрещнали рекордните 11 милиона гости. Други фактори, които оказват влияние върху бързата промяна на цените на хотелите в Дубай са: летен и зимен сезон, Коледа, Нова Година, официални празници във Западна Европа, Русия и Средния Изток. Религиозни празници. Когато получим запитване от Вас, ние търсим възможно най-ниската цена за периода. За да постигне това за Вас, DubaiTravel.bg има постоянно базиран член на екипа в Дубай.

DubaiTravel.bg Ви гарантира, че ще получите изгодно предложение за желания от Вас хотел до 24 часа от момента на запитването Ви.  DubaiTravel.bg уважава правото на избор на своите клиенти и заедно с това ще Ви предложи и алтернативни хотели, които отговарят на Вашите изисквания. 

От кои други предимства на DubaiTravel.bg, освен ниските цени, мога да се възползвам при моето пътуване до Дубай?

Водещите хора на DubaiTravel.bg притежават доказан опит в туристическата индустрия на Дубай. Част от екипа на супер -луксозния Burj Al Arab и изключително желания Jumeirah Beach Hotel, от самото начало до 2004, те придобиват забележителни знания и се ползват с доверието на международна клиентела. Освен за хотелите и екскурзиите, Вие ще получите безпогрешни съвети от първа ръка за ресторанти, магазини, нощен живот и транспорт. По този начин Вие ще спестите средства, време и усилия,  и ще си гарантирате един изключително вълнуващ престой в този удивителен град. 

Аз съм собственик/управител/или мениджър на отдел във фирма и искам да организирам групово пътуване за моя екип до Дубай. Или да участвам на специализирани изложения от световен мащаб. Мога ли да ползвам услугите на DubaiTravel.bg?

Да! DubaiTravel.bg ще Ви помогне да изберете най-изгодните условия за Вашия екип в Дубай. Освен това по Ваше желание и заедно с Вас ще изгради интересна и разнообразна програма за престоя Ви. Бъдете сигурни, че това пътуване ще донесе желания от Вас ефект. Дубай е предпочитано място за фирмени мероприятия и домакин на едни най-големите и важни изложения в света. За повече информация, обадете се сега на 02 967 0450 или изпратете запитване на dubai@dubaitravel.bg.

Аз съм почитател на спортове като Формула 1, тенис на корт, голф и искам да присъствам на такова голямо събитие в Дубай.  Какво да направя?

Свържете се с DubaiTravel.bg  на 02 967 0450 сега или ни изпратете запитване на dubai@dubaitravel.bg. Специалист от екипа ще Ви помогне с цялостната организация: самолетни билети, хотел, билети за събитието, транспорт, ресторанти.

Мога ли да закупя и самолетни билети на WizzAir за Дубай? 

Да! DubaiTravel.bg  Ви предлага самолетни билети  както на WizzAir, така и на всички други авиокомпании за цял свят.

Мога ли да заплатя с банкова карта за услугите на  DubaiTravel.bg?

Да! Вие можете да заплатите както с банкова карта, така и в брой или с банков превод

В какви срокове и при какви условия трябва да извърша плащане на потвърдените от мен услуги?

Сроковете и условията на заплащане са различни и са предоставени директно от доставчиците на услуги ( като хотели, транспортни фирми).  Те са ясно и точно написани и са  неразделна част от Вашата резервация